Tai nebejuokinga. Viskas juoduose paketuose. Rusų propagandistai gavo kraupias dovanas  ()

Rusijoje Kremliaus propagandistai susiduria su savo destruktyvios veiklos pasekmėmis. Nežinomi žmonės šalia namų paliko „staigmenas“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Konstantinas Sivkovas ir Timofejus Sergeicevas priešais savo butus aptiko kiaulių galvas. Tai praneša rusų žiniasklaida.

Sergeicevas pranešė, kad juodą maišą su kiaulės galva prieš savo duris rado rugsėjo 26 d., apie 22 val. Po to jis iškvietė policiją, kuri nuvežė paketą į policijos komisariatą. Rusijos politikos strategas teigė sulaukęs anoniminių skambučių ir laiškų, kuriuose grasinama jo sveikatai ir gyvybei.

Timofejus Sergeicevas parašė straipsnį „Ką Rusija turėtų daryti su Ukraina? Jame jis ragino vykdyti ukrainiečių, kaip atskiros kultūrinės tautos, genocidą.

Sivkovas taip pat aptiko kiaulės galvą priešais savo buto lauko duris. Karo „ekspertas“ taip pat skundėsi anoniminiais skambučiais. Anot propagandisto, nežinomas pašnekovas pareikalavo, kad jis atsisakytų paramos Rusijos pradėtam karui prieš Ukrainą ir grasino jį nužudyti.

 

Beje, Sivkovas Rusijos laidose bandė pateisinti visapusišką invaziją į šalį agresorę ir užpuolikų nesėkmes fronte aiškino Vladimiro Putino „gudriu planu“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(1)
(43)

Komentarai ()