Tai bomba. Simonian pažeidė Rusijos įstatymus. Kas vyksta  ()

Rusus supykdė neadekvati prokremliškos žurnalistės fantazija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maskvos miesto Dūmos deputato padėjėjas propagandistč apskundė Tyrimų komitetui ir Vidaus reikalų ministerijai.

Rusų propagandistė Margarita Simonian pasiūlė virš Sibiro įvykdyti termobranduolinį sprogimą. Rusus supykdė neadekvati prokremliškos žurnalistės fantazija – jie ragino panaudoti branduolinį ginklą jai „virš galvos“ arba „supakuoti“ moterį į atitinkamą gydymo įstaigą.

Rusijos Federacijos piliečiai apie tai rašė Simonian vaizdo įrašo komentaruose „Telegram“ kanale. Propagandistė tautiečius patikino, kad pasekmės bus „nuostabios“:  nebus atominės žiemos ir ligų nebus, tik suges visa elektronika ir palydovai.

Į tai sureagavo Maskvos miesto Dūmos deputato Jevgenijaus Stupino padėjėjas Nikolajus Koroliovas pareiškęs, kad „tokie pareiškimai yra Rusijos Federacijos įstatymų pažeidimas, jau nekalbant apie jų žiaurumą ir beprasmiškumą“. Jis paragino teisėsaugos institucijas, būtent Tyrimų komitetą ir Vidaus reikalų ministeriją, išanalizuoti propagandistės pareiškimus ir patraukti ją atsakomybėn.

„Čia jauklinika“, „Gal geriau būtų šią kaliausę išsiųsti į specialią karinę operaciją?“, „Senutė visiškai išprotėjo, gal jau jau laikas į beprotnamį“, „Laikas siųsti priverstiniam gydymui“, „Trenkit jai per galvą branduoline bomba“, „Logika išėjo“, „Ar ji negeria tablečių?“ – rašė pasipiktinę rusai.

 

Prisiminkime, Simonian „autoritetingai“ tvirtino, kad nuo sprogimo virš Sibiro „nieko nebus“, ji tikriausiai pamiršo, kad ten irgi gyvena žmonės. Esamoje situacijoje ją džiugina daugiausia tai, kad suges visa elektronika, nes taip išspręs pačios propagandininkės problemą – jai nereikės aiškinti vaikams, kodėl jie neturi gadžetų.

„Su jumis grįšime į 1993 m. Laidiniai telefonai. Ir aš jums pasakysiu, mes gyvenome nuostabiai, aš net apsidziaugsiu. Bent jau man nereikės aiškinti savo vaikams, kodėl visi turi gadžetus, o jie – ne. Tai pats humaniškiausias variantas. Nematau jokio kito rezultato, išskyrus kažką panašaus“, – patikina Simonyanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(3)
(27)

Komentarai ()

Susijusios žymos: