„Mes laimime.“ Netikėta žinia. Ukrainos karys skelbia, kas pasikeitė fronte (Video)  ()

Kyrylo Sazonovas paneigė priešų informaciją.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-06 „Mes laimime.“ Netikėta žinia. Ukrainos karys skelbia, kas pasikeitė fronte (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Z propagandistai pradėjo skleisti informaciją, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos perėjo prie kitokios taktikos – Rusijos kariuomenės likvidavimo pasitelkus artileriją. Pasak V. Putino pakalikų, Ukrainos kovotojai dabar iš toli naikina Rusijos karius, lygindami jų pozicijas su žeme, ypač prie Kliščijivkos.

Tačiau Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karys ir politikos analitikas Kyrylo Sazonovas paneigė šią informaciją, paaiškindamas situaciją interviu su Eduardu Gleza „YouTube kanalui“ „Politeka Online“.

„Nuo pat invazijos pradžios, jei imtume sąlyginę statistiką (dabar tikslių skaičių nėra), nuo raketų ir sviedinių iš abiejų pusių žuvo apie 92 proc., likę 8 proc. žuvo nuo kulkų, minų ir visa kita“, – pažymėjo ekspertas kariškis. Tai iš tikrųjų didžiausias žuvusiųjų ir sužeistųjų derlius gaunamas iš artilerijos, raketų ir dronų. Taip buvo nuo pat pradžių. Ir mes, ir okupantai naudojame tokią taktiką, todėl nieko naujo neatsitiko ir taktika nepasikeitė.

Kitas dalykas – dėl aukštos mūsų artileristų kvalifikacijos ir modernios sąjungininkų ginkluotės dabar galime laimėti priešpriešinius baterijos mūšius. Rusai vis dar turi daugiau amunicijos ir sviedinių, tačiau dėl mūsų artilerijos tikslumo ir didesnio nuotolio ginklų kasdien sunaikiname pakankamai daug priešo baterijų, artilerijos sistemų, daugkartinių raketų sistemų, ir tai rodo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo pranešimai.

 

„Mes laimime dvikovas. Štai kas pasikeitė“, - pabrėžė Sazonovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(0)
(65)

Komentarai ()

Susijusios žymos: