„Negi jie absoliučiai nieko nesuvokia?!“ Visi abstulbę. Ką daro Rusijos taikdariai (Video)  ()

Rusijos taikdariai toliau patruliuoja Chankendi miesto gatvėse, nesuvokdami, kad ten ilgą laiką nebuvo žmonių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spalio 5 d. Rusijos gynybos ministerija internete paskelbė vaizdo įrašą, kuriame Rusijos taikdariai patruliuoja Chankendi gatvėse (Stepanakertas) Karabache. Okupantai negali suprasti, kad ten nebėra žmonių ir visi prieš kelias dienas išvyko. Viena vertus, Armėnijos valdžia tokį vaizdo įrašą galėtų suvokti kaip trolinimą ar pasityčiojimą, tačiau gali būti, kad Rusijos gynybos ministerija iki šiol nesupranta fakto, kad šiame mieste nėra žmonių, praneša kanalas „Ukraina 365“.

Vien per pastarąsias porą dienų iš Karabacho išvyko apie 100 tūkst. žmonių. Daugelis išėjo tuščiomis rankomis, o pakeliui išalko ir net susirgo plaučių uždegimu.

Regione taip pat lankėsi JT misija su Azerbaidžano atstovu. Dar spalio 2 d. jie pranešė, kad Karabache liko nuo 50 iki tūkstančio etninių armėnų. Misija taip pat buvo Chankendi, kur liko nedidelė žmonių grupė. JT pripažino faktą, kad daugelis miesto gyventojų išvyko paskubomis, pasiėmę tik būtiniausius daiktus. Visos parduotuvės mieste buvo uždarytos, bet nebuvo sunaikinta civilinė infrastruktūra.

 

„Al Jazeera“ žurnalistai taip pat lankėsi Chankendi ir internete paskelbė tuščių gatvių kadrus. Vaizdo įraše galite pamatyti daugybę šiukšlių, paliktų daiktų, augintinių ir net paliktų automobilių.

Tuo tarpu Azerbaidžano šaltinis „Minval“ pranešė, kad viena iš Chankedi gatvių bus pervadinta Taraso Ševčenkos garbei.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(1)
(12)

Komentarai ()