[ŽT] „Tai protu nesuvokiama!!“ Skelbiamas didžiulis Rusijos melas  ()

Mariupolio gynėjas negali suprasti, kodėl dar atsiranda žmonių, norinčių ginti Rusijos veiklą Ukrainos atžvilgiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Britas Aidenas Aslinas, 29 metų Mariupolio gynėjas, 2018-2022 metais buvęs Ukrainos jūrų pėstininku, nesupranta, kaip Rusija dar turi šalininkų.

Rusija melavo apie viską šiame konflikte. Ji melavo, kad jos karių nebuvo Kryme, kur jie perėmė Ukrainos pastatus. Melavo, kad jų nebuvo Donbase, nepaisant to, kad vaizdo įrašuose ir nuotraukose buvo nustatyta geografinė vieta, kur buvo rusų tankai ir kariai. 2021 m. pabaigoje ir 2022 m. pradžioje ji melavo neketinanti įsiveržti į Ukrainą. Rusija melavo, kai pareiškė, kad gerbia tarptautinę teisę. Protu nesuvokiama, kai žmonės ir toliau bando ginti imperialistinę šalį“, savo „Twitter“ puslapyje dėstė Aslinas.

Pats Aslinas, beje, rusams yra įrodymas, kad Rusija visada meluoja. Jis buvo sulaikytas Mariupolyje. 2022-ųjų birželį Donecko okupantai jį nuteisė mirties bausme. Buvo teismas, Aslinas buvo paskelbtas esantis nacis. Ir? Ir nieko - rugsėjį jis jau buvo laisvas. Ir gerai, nes ne Rusijos statytiniams ką nors teisti. Tik kraujo trokštantys rusai nesuprato, kodėl jis buvo grąžintas Ukrainai per belaisvių mainus. Bet koks dar teismas? Rusija visada meluoja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(125)
(1)
(124)

Komentarai ()

Susijusios žymos: