„Hamas“ kovotojai daro tą patį, ką darė Rusijos kariai Ukrainoje.“ Ždanovas skelbia baisius faktus (Video)  (1)

Ekspertas pažymėjo, kad „Hamas“ kovotojai daro tą patį, ką darė Rusijos kariai Ukrainoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-08 „Hamas“ kovotojai daro tą patį, ką darė Rusijos kariai Ukrainoje.“ Ždanovas skelbia baisius faktus (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Hamas“ kovotojų išpuolis prieš Izraelį spalio 7-osios rytą labai panašus į tai, kaip Rusija įsiveržė 2022 metų vasario 24-ąją į Ukrainą, sakė karo ekspertas Olegas Ždanovas.

„Didžiulė raketų ataka prieš Izraelį, kuri perkrovė oro gynybos sistemą, įskaitant „Geležinį kupolą“. Iš pradžių raketos sprogo pasienio zonose, vėliau pradėjo sprogti net Tel Avive“, – pažymėjo jis.

Ždanovas pridūrė, kad „Hamas“ kovotojai į Izraelio teritoriją pradėjo skverbtis visomis priemonėmis: motociklais, automobiliais, parašiutais, valtimis.

„Tai leido pradėti puolimą plačiame fronte. Netikėtumo faktorius suveikė 100 proc. IDF, deja, pasirodė nepasiruošę... „Hamas“ kovotojai masiškai skverbėsi gilyn į teritoriją. Jie daro tą patį, ką darė Rusijos kariai Ukrainoje. Todėl ir kalbu apie situacijos panašumą. Jie vykdo genocidą ir demonstruoja itin žiaurų elgesį, o tai kuo daugiau transliuojama internete, siekiant įbauginti Izraelio žmones. Jie šaudo į pravažiuojančius automobilius, žudo civilius, įsilaužia į namus ir žudo moteris, vaikus ir senus žmones. Visa tai yra filmuojama“, – sakė ekspertas.

 

Ždanovas pažymėjo, kad jis asmeniškai buvo „visiškai sukrėstas“, kaip „Mossad“ galėjo pramiegoti tokio didelio masto pasiruošimą tokio plataus masto invazijai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(17)
(-6)

Komentarai (1)