„Šiandien 6:30 pabudome nuo sirenų...“  ()

Maksimas Galkinas kreipėsi į savo gerbėjus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-08 „Šiandien 6:30 pabudome nuo sirenų...“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spalio 7 dieną palestiniečių kovotojai iš Gazos Ruožo į Izraelį paleido tūkstančius raketų, žuvo ir buvo sužeisti daug civilių. Ginkluoto konflikto epicentre atsidūrė rusų menininkų šeima, po 2022 metų vasario 24 dienos emigravusi iš Rusijos Federacijos į Izraelį, Alla Pugačiova ir Maksimas Galkinas. Dainininkas ir šou menininkas-parodistas dabar gyvena su dešimties metų vaikais Harry ir Lisa Tel Avive.

Žvaigždės visą dieną nesusisiekė su savo gerbėjais, o tai jiems rimtai kėlė nerimą. Vakare Maksimas Galkinas pagaliau kreipėsi į savo gerbėjus iš savo „Instagram“ puslapio.

Ukrainą palaikantis ir Putino režimą smerkiantis komikas patvirtino, kad su šeima yra Izraelyje. Bent jau jie susidūrė su „Hamas“ apšaudymu ir pabudo nuo sirenos garso.

Galkinas palaikė Izraelį, pareiškė užuojautą aukų šeimoms ir ragino melstis už įkaitus. Jis taip pat paskelbė šalies vėliavos nuotrauką ir palinkėjo jai pergalės.

Šiandien 6:30 pabudome nuo sirenų... Sunkus metas Izraeliui. Užuojauta aukoms ir jų šeimoms! Meldžiamės už tuos, kurie laikomi įkaitais. Izraelis laimės!“ – rašė menininkas, paskutinį sakinį pridėdamas ir hebrajų kalba.

 

Komentarus po publikacija Galkinas uždarė, kad niekas negalėtų nieko parašyti. Ir tai nenuostabu. Praėjusią dieną, kol menininkai nesusisiekė, rusai dar kartą demonstravo savo kraugeriškumą ir cinizmą. Teroristinės šalies piliečiai džiaugėsi, kad jų buvusiems stabams iškilo pavojus. Menininkų šeima socialiniuose tinkluose gavo mirties linkėjimus po jų nuotraukomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(2)
(11)

Komentarai ()