„Tai 100 kartų blogiau. Mes susiduriame su nacių ekvivalentu“  ()

Buvęs Izraelio ministras pirmininkas Naftali Bennettas dabartinį konfliktą vadina „žiauriausiu įvykiu nuo Nepriklausomybės karo laikų“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-10 „Tai 100 kartų blogiau. Mes susiduriame su nacių ekvivalentu“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kalbėdamas su 12 kanalo naujienomis iš pietų Izraelio, Bennettas paaiškina: „Tai ne Jom Kipuro karas (1973 m.) – tai Jom Kipuras, padaugintas iš 100, nes čia mes kalbame apie žmogžudystes, sistemingą kūdikių, mergaičių, berniukų skerdimą ir kitus sunkiai pakeliamus dalykus“.

„Siekdami apsiginti šioje žemėje įkūrėme žydų valstybę, o dabar atėjo laikas kovoti“, – sako jis.

„Turime pakelti galvas... mes esame didvyriški žmonės“, – priduria Bennettas. „Mes esame liūtų žmonės“, – sako jis.

Galiausiai, sako Bennettas, tai yra karas prieš Iraną, „aštuonkojį“, kuris „diriguoja“ „Hamas“, „Islamo džihadui“ ir „Hezbollah“.

Jis sako nenorintis duoti patarimų ministrui pirmininkui Netanyahu, bet paklaustas apie antžeminę operaciją į Gazą, sako, kad kiekvienas karys, siunčiamas į veiksmus, turi turėti konkretų tikslą.

„Kai susiduriame su Irano pakalikais – „Hamas“, „Islamo džihadu“, „Hezbollah“ – susiduriame su nacių samprata“, – sako Bennettas. „Aš to nesakiau praeityje. Niekada neįsivaizdavau, kad jie ateis ir paskers, perpjaus vaikams gerkles. Tai gyvūnai. Ne valstybės priešas. Turime su tuo susidoroti taip, lyg jie būtų naciai. Ką mes darytume naciams, darytume jiems“.

 

„Tai pats blogiausias laikotarpis valstybės istorijoje“, – kartoja jis, tačiau vyriausybė turi panaudoti neįtikėtiną žmonių atsparumą ir energiją. „Turime nuostabius žmones ir mes nugalėsime“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(0)
(38)

Komentarai ()