[ŽT] „Čia situacija dar blogesnė... Gali kilti 10 karų...“ (Video)  ()

„Ukrainoje situacija dar blogesnė, ji kariauja didesnį ir platesnį karą.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltieji rūmai pareiškė, kad ginklais JAV pajėgios vienu metu padėti ir Ukrainai, ir Izraeliui. Rusijos opozicionierius ir teisininkas Markas Feiginas taip pat ramino ukrainiečius šiuo klausimu, tačiau pabrėžė, kad Amerika šioje situacijoje negali tampyti katės už uodegos.

„Tikiu, kad sėkmingai užbaigus operaciją „Geležiniai kardai“, kurią planuoja IDF (Izraelio gynybos pajėgos – red.), pagerės tiekimo situacija ir supratimas šiuo klausimu apskritai (tarp Amerikos lyderių – red.) Bet jei ir toliau bus tampoma katė už uodegos, vietoje vieno karo Ukrainoje sulauks dar dešimt karų“, – interviu Natalijai Vlaščenkai sakė Markas Feiginas.

Be to, analitikas užsiminė, kad JAV galėtų Ukrainai atiduoti ginklų perteklių, o dalį savo atsargų – Izraeliui. Visų pirma, izraeliečiams reikia oro gynybos sistemų, nes šiuo klausimu tikrai yra didelis pavojus. Žinoma, jei sausumos pajėgos įeis į Gazos Ruožą, tada „Hamas“ teroristai neturės kur ir iš ko šaudyti, tačiau ši problema gali kilti iš Libano ir Sirijos.

 

„Ir JAV, kurios jau padeda Ukrainai, bus priverstos perleisti savo atsargas Izraeliui. Tačiau Ukrainoje situacija dar blogesnė, ji kariauja didesnį ir platesnį karą, todėl taip pat neliks be ginklų“, – prognozavo Feiginas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(81)
(7)
(74)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()