„Visiškas šūd**! Eikite jūs na**** “ Iš Vokietijos išmesta rusė grįžo į Rusiją (Video)  (1)

Rusijos ultrapatriotė, dar neseniai rėmusi Kremliaus „specialiąją karinę operaciją“, nebenori gyventi Rusijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Z-patriotė Julija Prochorova, kuri buvo išvyta iš Vokietijos už tai, kad rėmė „specialiąją karinę operaciją“ ir persekiojo ukrainiečius, dabar skundžiasi socialiniuose tinkluose. Rusei nepatinka jos šalis, ji svajoja persikelti į Jungtines Valstijas.

Apie tai Prochorova prisipažino savo „Telegram“ kanale, praneša Dialog.UA.

Grįžimas į Rusiją ultrapatriotę, matyt, privertė atsipeikėti. Kalbėdama su savo sekėju, ji patarė jam bėgti iš šalies į Vakarus. Rusė taip pat paleido piktžodžiavimų srautą prieš tuos tautiečius, kurie nepritaria jos nuomonei, kad protingiems žmonėms ne vieta Rusijos Federacijoje.

„Atvirai kalbant, po pusantrų metų suprantu, kodėl visi tie, kurie čia įgyja išsilavinimą, Rusijos piliečiai ima ir išvažiuoja į JAV. Juk visi nori normaliai gyventi! Ir aš su jais labai solidarizuojuosi. Jei esi genijus, jei esi protingas, Rusijoje tau nėra ką veikti! Visiškas šūd**! Aš tai pamačiau… Eikite jūs na**** su savo fabriku! Ne visi pasirengę eiti į šūd**ą fabriką! Jei nori knistis fabrike, eik ir kniskis! (⋯) Pas jus ką, smegenyse tik trys vingiai: fabrikas, alus ir televizorių žiūrėt? Zombiai, b***!“ – pareiškė Prochorova.

 

Pažymėtina, kad Prochorova socialiniuose tinkluose išgarsėjo prasidėjus Rusijos invazijai į Ukrainą. Tuomet ji gyveno Vokietijoje ir viešai palaikė Rusijos Federacijos agresiją. Ypač rusė užsiėmė į Europą nuo karo pabėgusių ukrainiečių persekiojimu. Už tai Vokietijos valdžios institucijos ją nedelsdamos deportavo atgal į Rusiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(96)
(5)
(91)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: