„To bijo net rusai...“ Ukraina ruošia grandiozinę operaciją. Rusams bus šokas (Video)  ()

Karo ekspertas teigia, kad greit bus rimtų įvykių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-18 „To bijo net rusai...“ Ukraina ruošia grandiozinę operaciją. Rusams bus šokas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per pastarąsias dvi savaites kairiajame Chersono srities krante Ukrainos gynybos pajėgos, padedamos HIMARS, smogė dviems okupuotiems kaimams, taip pat dviems tiltams per Šiaurės Krymo kanalą. Tai gali reikšti, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos ruošiasi rimtoms puolimo operacijoms, kurios vyks artimiausiu metu.

Apie tai, interviu su Vasilijumi Pechno „YouTube“ kanalui „Fabrika novin“, pranešė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas, karo lakūnas-instruktorius Romanas Svitanas.

Kaip aiškino karo analitikas, prasidėjęs tiltų ir tiekimo grandinių likvidavimas reiškia, kad per mėnesį reikėtų tikėtis rimtų puolimo veiksmų.

„Galbūt net kalbame apie kirtimą per Dnieprą. Rusai bijo priimti tokį sprendimą, bet mūsiškiai jau pradėjo ruoštis šiam žingsniui. Pažiūrėsim, viskas paaiškės artimiausią mėnesį.“

 

Svitanas taip pat pabrėžė, kad parengiamoji veikla prasideda prieš dvi ar tris savaites, o kartais net prieš mėnesį iki rimtų puolimo operacijų. Tai paaiškinama tuo, kad per mėnesį priešas sugeba pertvarkyti karinės amunicijos tiekimą ir visiškai atkurti viską, kas buvo sunaikinta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(1)
(47)

Komentarai ()

Susijusios žymos: