[ŽT] „Aš Mia Shem.“ „Hamas“ pirmą kartą skelbia vaizdo įrašą su įkaite  ()

Izraelis mano, kad Gazos Ruože yra sulaikyti 199 žmonės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmadienio vakarą „Hamas“ paskelbė vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota, kaip Gazos Ruože įkaite laikoma jauna prancūzų kilmės izraelietė. IDF informavo merginos šeimą apie pagrobimą ir dabar su ja bendrauja.

Vaizdo įraše – 21 metų prancūzų kilmės izraelietė Mia Shem.

„Sveiki, aš Mia Shem, man 21 metai, iš Šohamo. Šiuo metu esu Gazoje. Šeštadienio rytą buvau Sderoto rajone, festivalyje. Man buvo rimtai sužalota ranka, mane nuvežė į Gazą, kur atliko operaciją. Man buvo suteikta pagalba, manimi rūpinasi, duoda vaistų, viskas gerai. Tiesiog prašau, kad mane grąžintų namo pas tėvus ir brolius. Prašome kuo greičiau mus išvežti iš čia“, – vaizdo įraše sako mergina.

Tai pirmasis „Hamas“ vaizdo įrašas, kuriame užfiksuoti Gazoje Ruože laikomi įkaitai. Izraelio valdžia teigė mananti, kad Gazos Ruože laikomi 199 žmonės, o „Hamas“ atstovas sakė, kad jie turi mažiausiai 200–250 belaisvių.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(3)
(1)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()