„B****... Negalvojau, kad jie taip dulkins! (...) K##va, o pranešimų nulis...“ (Video)  ()

Paskelbtas naujas vaizdo įrašas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-18 „B****... Negalvojau, kad jie taip dulkins! (...) K##va, o pranešimų nulis...“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paskelbtas naujas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuoti sprogimai Rusijos aviacijos ir kosmoso pajėgų aerodrome okupuotame Berdianske. Epinį kadrą nufilmavo vienas iš Rusijos kariškių. Filmuotą medžiagą galima rasti  „Telegram“ kanale „Ukraine 365“.

Spalio 17-osios naktį Rusijos karinių lėktuvų tankiai perpildytame aerodrome buvo atliktas itin tikslus smūgis. Rusijos Z-kanalai teigia, kad buvo naudojamos amerikietiškos ATACMS.

Smūgio pasekmes nufilmavo Rusijos kariškių grupė. Sprendžiant iš jų komentarų, aliarmo nebuvo, juos pažadino sprogimai. Rusijos kariai buvo priversti bejėgiškai stebėti, kaip dega mažiausiai 5 Rusijos ginkluotųjų pajėgų orlaiviai.

B****... Negalvojau, kad jie taip dulkins! (...) K##va, o pranešimų nulis ... Tai (dega – red.) „suški“ (turbūt, Su lėktuvai), ir kuro bakai... O, pakeliui sudegino ir „Kašką“ (sraigtasparnį „Ka“). Klausyk, taikliai taip, velnias! F****, rytas bus konkretus. Du „aštuntukai“ (Mi-8)... Ten dega „Kaška“. Labas rytas, k**va!“ – tai, kas vyksta, komentavo okupantai.

Kai ugnis pasiekė amuniciją ir prasidėjo stiprūs sprogimai, Rusijos kariškiai paniškai pabėgo, pametę šlepetes.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(151)
(2)
(149)

Komentarai ()

Susijusios žymos: