„Prasideda tai, ką matėme 1917 m. išvakarėse“  (3)

Rusijos karių motyvacija yra bloga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įsiveržusi į Ukrainą, Rusijos Federacija pasinėrė į visavertį išsekimo karą. O Rusijai tai baigsis revoliucija, kaip 1917 m.

Apie tai savo „Telegram“ kanale rašo Rusijos politikos strategas Abbasas Galliamovas, buvęs Rusijos diktatoriaus kalbų rašytojas.

Jis pažymėjo, kad užsitęsusiame karo etape karių motyvacija apkasuose fronto linijoje yra itin svarbus veiksnys. Ukrainiečiai turi tokią motyvaciją – saugoti savo gimtąją žemę, šeimas ir užkirsti kelią terorui, panašiam į tai, ką Rusijos ginkluotosios pajėgos vykdė Bučoje.

Tačiau Rusijos karių motyvacija yra bloga, patikino Galliamovas.

„Karių ir karininkų namai (RF – red.) yra toli, priešas nepretenduoja juos užimti. Reikia tik pasitraukti iš Ukrainos teritorijų ir išbandymai baigsis. Visos kalbos, kad „NATO prie vartų“ jau nebeveikia: NATO jau seniai stovi prie vartų, bet kažkodėl nepuola... Dabar jau visiems akivaizdu, kad, jei kas nors ir ketino pulti Rusiją, tai būtų padarę prieš metus.

 

Apskritai, Putino armija pralaimės motyvacijų karą. Su laiku ji pradės byrėti, kils revoliucinės nuotaikos“, – sako ekspertas.

Jis įsitikinęs, kad nepasitenkinimas „specialia karine operacija“ augs tiek Rusijos kariuomenėje, tiek visoje visuomenėje. Tai savo ruožtu sukels revoliuciją.

„Viskas, ką matėme 1917-ųjų išvakarėse, įvyks“, – pareiškė Galliamovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(181)
(5)
(176)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)

Susijusios žymos: