„Puolimą pradėjo jūrų pėstininkai. Uraganas 4 val. ryte.“ Didžiulė staigmena. To nesitikėjo niekas (Video)  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo operacija apstulbino rusus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-20 „Puolimą pradėjo jūrų pėstininkai. Uraganas 4 val. ryte.“ Didžiulė staigmena. To nesitikėjo niekas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečių aktyvistas, socialiniame tinkle „X“ rašantis slapyvardžiu „Cloooud“, skelbia apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo operaciją Chersone.

Rusams tai buvo staigmena, jie nebuvo gerai pasiruošę tokiam drąsiam puolimui.

Uraganinį puolimą apie 4 val. ryto pradėjo 35-osios ir 36-osios jūrų pėstininkų brigados dalys, kurios po mūšių Donecko srityje buvo išvestos atsigauti.

Prieš puolimą ukrainiečių artilerija aktyviai naikino rusų artileriją, priešlėktuvinės gynybos sistemas, radarus ir rusų pozicijas netoli pakrantės, teigia ukrainiečių aktyvistas.

„Ukrainos kariai puola Rusijos pozicijas. Ukrainos ginkluotosios pajėgos toliau FPV dronais kamikadzėmis naikina Rusijos artilerijos sistemas ir elektroninės kovos sistemas kartu su visą parą veikiančiu autonominio vaizdo ir termovizorinio stebėjimo kompleksu „Murom-M“, - rašoma žinutėje.

 

FPV kamikadzių dronų panaudojimo skaičius, pasak „Cloooud“, yra aukštas, pavyzdžiui, jų dėka buvo smogta Rusijos artilerijos D-30 ir D-20 pozicijoms, elektroninės kovos sistemai „Pole-21“.

 

„Nepatvirtinsiu ir nepaneigsiu „Rybar“ žemėlapio, tiesiog turite žinoti, kad vyksta sėkmingi veiksmai, užimamos tam tikros pozicijos ir, žinoma, deja, ukrainiečių kariai patiria nuostolių, todėl prašau nespekuliuoti vienos ar kitos gyvenvietės išvadavimo tema“, - užbaigia Ukrainos aktyvistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(169)
(5)
(164)

Komentarai ()

Susijusios žymos: