„Rusija ir vėl kartoja klaidą...“ Ekspertas pakomentavo MiG-31 pasirodymą Kryme (Video)  ()

„Defense Express“ direktoriaus Serhijus Zgureco teigimu, rusai nuolat daro tą pačią klaidą, o Ukrainos pusės užduotis yra pasinaudoti momentu ir sumažinti „Kinžal“ vežėjų skaičių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos naikintuvų MiG-31 perkėlimas į Krymo aerodromus yra bloga mintis priešui, tačiau tuo pat metu tai bus naudinga Ukrainos pusei. Tokią nuomonę spalio 20 d. televizijos kanalo „Espresso“ eteryje išsakė „Defense Express“ direktorius Serhijus Zgurecas.

Anot jo, jis matė filmuotą medžiagą, kuri patvirtina naują Rusijos lėktuvų, kuriuos priešas nori dislokuoti Krymo pusiasalio teritorijoje, vietą.

„Nežinau, kiek senos šios nuotraukos, bet manau, kad Rusija, perdislokavusi MiG-31 į Krymą, prisiima gana didelę riziką“, – sakė Zgurecas.

Atskirai ekspertas pažymėjo, kad rusai šią klaidą daro reguliariai, todėl Ukrainos pusė turi greitai pasinaudoti priešo nesėkmėmis ir taip sumažinti „Kinžal“ raketnešių skaičių.

„Ir net jei jie reguliariai patruliuos virš Juodosios jūros, tai irgi neatrodo racionalu, nes šių orlaivių skaičius ribotas, o jų resursai riboti, jeigu jie nuolat varomi į tarnybą – tai tikrai turės įtakos šių orlaivių potencialo ir galimybių sumažėjimui“, – pridūrė ekspertas.

Pirmiausia Kremlius nusprendė padaryti tokį pareiškimą, kad vėl bandytų daryti spaudimą Vakarams. Kartu analitikas įsitikinęs, kad netrukus Rusijos Federacija vėl bus priversta perkelti savo naikintuvus iš Krymo.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(0)
(15)

Komentarai ()