„Nėra cenzūrinių žodžių apie tai...“ Skelbiamas košmaras. Įvyko vienas didžiausių armijos pralaimėjimų  (1)

„Mes kreipiamės į Gerasimovą, Šoigu ir kitus generolus - turėkite sąžinės!“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nesėkmingas Avdijivkos puolimas buvo vienas didžiausių Rusijos armijos pralaimėjimų dabartiniame kare. Tai patvirtino Rusijos „Telegram“ kanalas „Kremliovskaja tabakiorka“. Jis teigia, kad šiame mūšyje Rusijos Federacija vos per kelias dienas patyrė „košmariškų“ nuostolių.

Apie tai jis pranešė spalio 22 d., praneša Dialog.UA.

„Sužinojome siaubingus mūsų kariuomenės nuostolių skaičius per pastarąsias dvi savaites. Vien Avdijivkos kryptimi sunaikinta 96 vienetai šarvuočių ir pėstininkų kovos mašinų, 32 tankai ir daug nešarvuotos technikos“, – sakė rusas.

Kalbant apie gyvos jėgos nuostolius, anot jo, buvo likviduoti mažiausiai 1876 žmonės, 70 laikomi dingusiais be žinios. Dar apie tūkstantis rusų karių buvo sužeista.

„Atsižvelgiant į įrangos praradimą, galimybių pabėgti jie turėjo mažai. Oficialiai dauguma jų bus įrašyti kaip „dingę be žinios“, kad būtų sutaupyta kompensacija“, - rašo kanalas.

 

Jis tikina, kad, nepaisant tokių didžiulių nuostolių, Rusijos generolai neva planuoja naujus Avdijivkos šturmus.

Nėra cenzūrinių žodžių apie tai... Mes kreipiamės į Gerasimovą, Šoigu ir kitus generolus - turėkite sąžinės! Rūpinkitės vaikinais! Juk jie yra žmonės!“- rašo rusiškas Z šaltinis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(140)
(7)
(133)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: