„130 km gylyje.“ Ždanovas skelbia paslaptį. Kas nutiko su ATACMS (Video)  ()

„Mums buvo duota tik dvidešimt raketų.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas Olego Ždanovo abonentų paklausė, kodėl Ukraina nepuola tiltų ir geležinkelių, kuriais rusai tiekia ginklus ir amuniciją į frontą. Karo ekspertas tikino, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos pamažu naikina rusų logistiką okupuotose teritorijose, tačiau ilgojo nuotolio raketų yra mažai. Kai tik Ukrainai bus nuolat tiekiamos ATACMS raketos, Ukrainos gynybos pajėgos pradės bombarduoti Rusijos karinius objektus į didesnį gylį.

Apie situaciją su ATACMS raketomis karo ekspertas paskė taip: „Turiu omenyje tai, kiek ATACMS raketų mums buvo duota. Mano nuomone, „The Washington Post“ rašė, kad mums buvo duota tik dvidešimt raketų. Pagal statistiką šešios raketos jau panaudotos (trys į Luhanską ir trys į Berdianską). Liko keturiolika raketų. Manau, kad Generalinis štabas taupo jas ypatingoms progoms“.

Tada pulkininkas įvardijo momentą, kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos galės masiškiau naikinti rusų logistiką: „Kai prasidės pristatymai, kaip sakė mūsų užsienio reikalų ministras Dmytro Kuleba (jis sakė, kad ATACMS raketos dabar bus pristatomos nuolat). Tada, kai jos nuolat eis tuo pačiu srautu kaip M142 HIMARS amunicija, tada mūsų generalinis štabas pradės šluoti viską į 130 km gylį“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(139)
(9)
(130)

Komentarai ()

Susijusios žymos: