[ŽT] „43 minutės visiško siaubo.“ Žurnalistus ištiko isterija. Ką visiškai slapta parodė Izraelis  ()

Ką žurnalistai pamatė ekrane?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Izraelis surinko 300 užsienio žurnalistų ir parodė jiems vaizdo įrašus, surinktus filmuojant teroristus (iš krūtinės ir šalmo kamerų, telefonų, paimtų iš žuvusių ir sulaikytų kovotojų, vaizdo įrašus iš stebėjimo kamerų). Įėjus į salę iš visų buvo atimti mobilieji telefonai, buvo griežtai draudžiama ką nors fotografuot nuo ekrano, rašo Sergejus Auslenderis

Kolegos, kurių daugelis jau buvo matę visokius košmarus, buvo iš ten išvežti apimti didelės isterijos, buvo ir tokių, kurie prašė sustabdyti peržiūrą, negalėjo žiūrėti. 43 minutės visiško siaubo. Vaizdo įrašas niekada nebus paviešintas, tik maži fragmentai, nuo kurių tiesiogine prasme stingsta kraujas.

 

Atsižvelgiant į tai, JT Generalinio Sekretoriaus pareiškimas, kad „Hamas“ ataka neįvyko vakuume“, studentai Amerikos miesteliuose griaunantys aukų ir įkaitų portretus, palestiniečiams palankios demonstracijos Kanadoje ar Amerikoje atrodo kaip absoliuti beprotybė. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(108)
(6)
(102)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()