„Mane tai stebina ir pykina. Viskas kaip 1930-aisiais...“ Didžiulis skandalas. Kas nutiko Maskvoje (Video)  ()

„Hamas“ delegacija atvyko į Maskvą deryboms su Lavrovu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-27 „Mane tai stebina ir pykina. Viskas kaip 1930-aisiais...“ Didžiulis skandalas. Kas nutiko Maskvoje (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tą pačią dieną į Maskvą atvyko Artimųjų Rytų teroristinės organizacijos „Hamas“ ir Irano atstovai, pranešė Rusijos užsienio reikalų ministerija. „Hamas“ delegacijai vadovauja organizacijos politinio biuro narys Abu Marzoukas. Užsienio reikalų ministerijos vadovo pavaduotojas atvyko iš Irano. Jis jau susitiko su dviem Lavrovo pavaduotojais. Taip pat buvo aptarti Viduriniai Rytai, praneša Rusijos šaltiniai.

Iranas yra pagrindinis „Hamas“ sąjungininkas ir rėmėjas.

Ši informacija socialiniuose tinkluose sukėlė garsų skandalą. Žurnalistai, ekspertai ir internautai pastebi, kad Rusija nedvejodama derasi su teroristine organizacija, atsakinga už spalio pradžioje įvykdytą išpuolį prieš Izraelį.

Neseniai Rusija ir Kinija vetavo JT Saugumo Tarybos rezoliuciją dėl karo Izraelyje. Dėl to net Maskvai lojalus Izraelis ėmė atvirai kritikuoti veiksmus Rusijoje. Vienas didžiausių Izraelio televizijos kanalų N12 eteryje pasirodė su pagrindine antrašte ekrane: „Rusija ir Kinija prieš Izraelį“.

Karo ekspertas Oleksandras Kovalenko savo „Telegram“ kanale pažymi tarptautinės bendruomenės „bevertiškumą“, tyliai stebint, kas vyksta.

 

„Moterų, vaikų, senų žmonių ir tiesiog neginkluotų žmonių žudikai su „oficialiu“ vizitu Maskvoje. Mane ir toliau stebina tarptautinės bendruomenės, ypač tokios, kaip JT, bestuburiškumas, amorfiškumas ir bevertiškumas.  Tai mane pykina. Civilizuotas pasaulis pasirengęs praryti taip pat, kaip 1930-aisiais? Bejėgiškumas ir neryžtingumas yra mūsų civilizacijos rykštė. Pacifizmas yra vėžys, tarnaujantis terorui“, – sakė Kovalenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(3)
(43)

Komentarai ()

Susijusios žymos: