„6:00 ryti prasidėjo masinis puolimas....“ Rusai sutraiškyti. Gyvi bėga iš pozicijų (Foto, Video)  ()

Ukrainos kariai sėkmingai išsilaipino ir užsiėmė pozicijas kairiajame Dniepro upės krante.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-30 „6:00 ryti prasidėjo masinis puolimas....“ Rusai sutraiškyti. Gyvi bėga iš pozicijų (Foto, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Soc. tinklo „X“ vartotojas @GloOouD, dokumentuojantis prarastą karo techniką, rašo apie įvykius Chersone.

„Ukrainos kariai sėkmingai išsilaipino ir užsiėmė pozicijas kairiajame Dniepro upės krante. Dalis Krynkų kaimo buvo išlaisvinta nuo rusų ir šiuo metu plečiamas placdarmas“, – rašo @GloOouD.

Pasak atvirų duomenų tyrėjo, 137-ojo jūrų pėstininkų bataliono daliniai vykdė puolamuosius veiksmus šioje srityje. Nuo spalio 11 d. Ukrainos kariai yra kairiajame Dniepro krante. Spalio 14 dieną prasidėjo masinis Rusijos pozicijų puolimas. Tyrėjas pastebi, kad tai buvo labai netikėta staigmena rusams.

„6:00 Krynkų kaime prasidėjo masinis puolimas. Užklupo pusryčiaujant. Rusai to nesitikėjo. Iš karto žuvo 4 okupantai“, – rašo @GloOouD.

Likusieji nubėgo į mišką prie kaimo. Jų buvo maždaug 25. Vėliau juos Rusijos vadovybė kartu su spec. pajėgomis išsiuntė atsiimti kaimo, tačiau jiems nepasisekė ir tos šturmo grupės buvo sunaikintos.

 

Per šį puolimą 2 rusų kareiviai pasidavė nepaleidę nė vieno šūvio. 1-asis belaisvis – 60 metų Smolensko srities gyventojas, prieš 40 metų sėdėjęs kalėjime ir išvykęs uždarbiauti į Ukrainą. Antrasis – 39 metų rusas.

 

„Juos mobilizuoja Putino režimas... Jų dėka Ukrainos ginkluotosios pajėgos sužinojo labai įdomių dalykų“, – rašo @GloOouD.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(285)
(11)
(274)

Komentarai ()

Susijusios žymos: