„Greitai bus sprendimai ir dideli pokyčiai.“ Valdo dvigubas apsišaukėlis! „General SVR“ skelbia valstybinę paslaptį  (6)

„Jau netrukus sulauksite daugybės mūsų informacijos patvirtinimų.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-30 „Greitai bus sprendimai ir dideli pokyčiai.“ Valdo dvigubas apsišaukėlis! „General SVR“ skelbia valstybinę paslaptį  (6)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įtakingas Rusijos šaltinis „General SVR“ savo „Telegram“ kanale, remdamasis šaltiniais Kremliuje, spalio 30 d., paskelbė:

Rusijoje įvyko valstybės perversmas. Spalio 26 d., ketvirtadienį, 20.42 val. Maskvos laiku mirė Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas. V. Putino kūnas tebėra šaldiklyje prezidento rezidencijoje Valdajuje.

Medicinos darbuotojai, kurie dalyvavo gydant ir gaivinant Putiną, kurį laiką buvo laikomi rezidencijos Valdajuje teritorijoje, tačiau po Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos sekretoriaus Nikolajaus Patruševo sutikimo buvo paleisti pagal susitarimą nieko neatskleisti ir dabar yra savo nuolatinėje gyvenamojoje vietoje, jiems uždrausta išvykti iš regiono.

Putino mirtis, pasirodo, yra valstybės paslaptis.

Dalis velionio prezidento šeimos atsidūrė situacijos įkaite, o jų likimą sprendžia dabartinė šalies vadovybė. Putino partnerė Alina Kabajeva ir jos vaikai yra kontroliuojami prezidento saugumo tarnybos žmonių, kuriems dabar taikomi Patruševo įsakymai ir nurodymai. Pasiekti tam tikri kompromisai su prezidento dukromis, jos pasiruošusios palaikyti mitą apie tariamai gyvą Putiną, tačiau kartu iškėlė nemažai sąlygų, kurioms buvo pritarta. Marija Voroncova būsimame ministrų kabinete taps sveikatos ministre, o Katerina Tichonova užims Dmitrijaus Medvedevo vietą Saugumo Taryboje.

 

Prezidento antrininko pasirodymas po Putino mirties užbaigė perversmą ir padėjo tašką šių ketinimų įgyvendinimui. Nikolajus Patruševas vienu metu keliais kanalais bendrauja su kelių šalių vadovybėmis, žinančiomis situaciją, suteikdamas žinomas tęstinumo garantijas ir įvairius pažadus. Visų pirma, Izraelio operacijos Gazoje pradžia yra susitarimo su Nikolajumi Patruševu dėl Rusijos vykdomo antiizraeliškų pajėgų sulaikymo regione rezultatas.

Aleksandras Lukašenka per Gryzlovą gavo Patruševo leidimą aktyviai taikos palaikymo veiklai, kurios jis, tiesą sakant, iškart ėmėsi. Primenameme, kad Gryzlovas yra Patruševo vaikystės draugas ir jo patikėtinis, o Lukašenka turi esminių žinių apie tai, kas vyksta Kremliuje. Velionio Putino vidinio rato, susibūrusio aplink Patruševą, kompromisai ir susitarimai yra netvirti ir trapūs.

 

Šiuo metu vyksta derybos dėl galutinės būsimos Rusijos vyriausybės konfigūracijos. Greitai bus sprendimai ir dideli pokyčiai. Šaliai tikrai vadovauja Nikolajus Patruševas. Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas mirė, jo vietą užima dvigubas apsišaukėlis!

Mes ir toliau Jus informuosime apie viską, kas vyksta šalies vadovybėje, jau netrukus sulauksite daugybės mūsų informacijos patvirtinimų.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(224)
(35)
(189)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: