[ŽT] „Tik 900 m!“ Kyla didelis skandalas. Nužudyta karių grupė  ()

Okupantai gavo droną, kurio skrydžio nuotolis buvo apribotas iki 900 metrų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai skundžiasi, kad Rusijos kariuomenei pradėti tiekti brokuoti bepiločiai orlaiviai, dėl vieno komplekto esą žuvo ištisa Rusijos kariškių grupė. Vienas didžiausių Rusijos Federacijos karinių „Telegram“ kanalų „Povernutyje na Z voine“ rašo, kad okupantai gavo droną, kurio skrydžio nuotolis buvo apribotas iki 900 metrų.

Drono įgula bandė vykdyti vadovybės įsakymą, tačiau dėl nedidelio atstumo buvo priversti priartėti per arti fronto linijos, kur ir žuvo, nukentėję nuo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų. Kitų dronų rusai neturėjo, todėl buvo priversti dirbti su gautais, kurie galiausiai tapo jų mirties priežastimi.

 

„Priėję arčiau žuvo“, – rašo rusai.

„Telegram“ kanalas paskelbė drono, sukėlusio įsibrovėlių mirtį, nuotraukas. Žinutės autorius nesiskaitė su žodžiais ir sukėlė skandalą, apkaltinęs gamintojus „geriausių iš geriausių“ Rusijos karių mirtimi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(205)
(5)
(200)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: