[ŽT] Svarbus pareiškimas dėl Putino mirties. „Tai yra RF ir Rusijos gyventojų vidinė istorija.“ Kas vyksta (Video)  ()

Peskovas neatsitiktinai įsitraukė į informacijos sklaidos procesą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-02 [ŽT] Svarbus pareiškimas dėl Putino mirties. „Tai yra RF ir Rusijos gyventojų vidinė istorija.“ Kas vyksta (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinia apie Rusijos prezidento Vladimiro Putino mirtį yra įtakos įrankis pačiam Kremliaus vadovui. Tai per „Radio NV“ pranešė Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos valdybos atstovas Andrijus Jusovas.

Žvalgybos atstovas pažymėjo, kad tokie gandai yra įtakos V. Putinui įrankis. Juk Kremliaus atstovas Dmitrijus Peskovas buvo priverstas reaguoti ir paneigti tokią informaciją.

Tai yra Rusijos Federacijos ir Rusijos gyventojų vidinė istorija. Putinui tai mažai padeda, nes Rusijoje yra daug sąmokslo teorijų šalininkų. Vidinė konfrontacija Rusijoje tęsiasi, tai pasireiškia ir tokiomis informacinėmis kampanijomis“, – sakė Jusovas.

 

„Tokios kampanijos yra „naudingi dalykai, kuriuos reikia stebėti“, - sakė jis. „Pagrindinė tokių procesų tęstinumo garantija – mūsų sėkmės fronte, sankcijų stiprinimas ir mūsų sąjungininkų vienybė. Šios informacijos skleidimu įdaru norėjo patikrinti gyventojų ir elito reakciją“, – pabrėžė GUR atstovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(2)
(24)

Komentarai ()

Susijusios žymos: