[ŽT] „Paguldyta 80% pulko...“ Gulagu.net skelbia košmarą (Foto)  ()

„Štorm Z“ patyrė didžiulius nuostolius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puolimas prie Kupjansko okupacinei Rusijos Federacijos kariuomenei labai brangiai kainuoja. Per dvi savaites trukusių mėsos šturmų „Štorm Z“ pulkas, sudarytas iš užverbuotų kalinių, neteko daugiau nei trijų ketvirtadalių savo personalo.

Šią informaciją išplatino Rusijos žmogaus teisių grupė Gulagu.net, remdamasi vidiniais „Štorm Z“ šaltiniais.

Žmogaus teisių aktyvistai „Štorm Z“ pavadino „savižudžių būriu“, nes Kremlius negailestingai švaisto jų gyvybes kare prieš Ukrainą.

„Jie yra Kupjansko kryptimi, vadas pulkininkas su šaukiniu „Lider“. Vakar iš mūšio, kur išvyko kuopa, grįžo 20 žmonių (daugiau nei iš 110 žmonių). Iš 20 išgyvenusių 5 „300“ (sužeisti). Dabar jie vėl paskelbė apie papildymą, o likę 15 žmonių siunčiami skerdimui“, – Gulagu.net cituojamas šaltinio laiškas.

 

Anot šaltinio, „Štorm Z“ pulkas Kupjansko kryptimi vos per dvi savaites trukusių šturmų neteko 80% savo personalo. Nepaisant to, vadai nesiruošia sustoti ir toliau veža šviežią „patrankų mėsą“, užverbuotą iš Rusijos kalėjimų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(81)
(6)
(75)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: