[ŽT] Kaip nugalėti Rusiją. Pulkininkas skelbia genialų planą. „Galime nieko nelaisvinti ir niekur nejudėti“  (26)

Galima laimėti karą su Rusija ir nevykdant kontrpuolimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Romanas Svitanas atskleidė, kaip galima laimėti karą su Rusijos Federacija nevykdant kontrpuolimo ir neišlaisvinant teritorijų toliau nei Bachmutas ir Avdijivka.

Anot jo, „greitas“ Ukrainos ginkluotųjų pajėgų judėjimas fronto linijomis, kuriuo tikisi Vakarai, nėra pagrindinė užduotis nė vienos besiginančios kariuomenės požiūriu. Pirmiausia reikia „sumalti“ Rusijos kariuomenę, tai yra raktas laimėti karą“, – „Obozrevatel“ nurodė Svitanas.

Galima iš viso nieko nelaisvinti, niekur nejudėti, dirbti tik Bachmuto ir Avdijivkos apylinkėse. Nes jeigu visa Rusijos kariuomenė ten bus atvežta ir sunaikinta, mūsų teritorijos išsivaduos pačios“, – sakė karo ekspertas.

 

Kitaip tariant, pirmoji Ukrainos užduotis yra sudaryti būtinas sąlygas padaryti maksimalią žalą Rusijos pajėgoms. Dabar jos kariuomenė greitai „atsikuria“: į savo gretas renka daugiau naujokų, nors ir su blogesne parengtimi nei anksčiau. Dabar jau nebegalima sakyti, kad Rusijos Federacijos pusėje kaunasi „profesionali armija“. Ukraina pernai sunaikino jos stuburą, pabrėžė Svitanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(272)
(12)
(260)

Komentarai (26)

Susijusios žymos: