„Niekas niekada neėmė Donbaso kaktomuša. Bidenui reikia teigiamų rezultatų.“ Pulkininkas apie senosios linijos status quo  ()

Ekspertas numatė, kaip ir kada baigsis karas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabartinis plataus masto karas Ukrainoje greičiausiai baigsis 2024 m. Pasauline prasme akistata su agresoriumi baigsis tik tada, kai iširs Rusijos Federacija. Tokią prognozę išsakė karo analitikas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas Petro Černikas.

„Jei Rusijos Federacija nesuirs, net jei Putinas rytoj mirs, o į jo vietą ateis Navalnas, tai po 10-15-20-30 metų jie pradės naują karą. Tai yra konstanta, kuri nėra diskusijų objektas“, – sakė Černikas komentare TSN.

Anot jo, teoriškai pergalė įmanoma, jei gynybos pajėgoms pavyks suspausti demarkacijos liniją iki sąlyginės 2022 metų vasario 24 dienos.

Kaip peržengti senąją liniją, tai yra, Donbasą, jei Rusijos Federacijoje išliks valdymo stabilumas, sąžiningai, karinio atsakymo dar negaliu duoti. Niekas niekada neėmė Donbaso kaktomuša. Pabrėžiu, niekada. Tokių atvejų nebuvo nei Pirmajame, nei Antrajame pasauliniame kare“, – pažymėjo Černikas.

 

Karo analitikas pridūrė, kad Ukraina rūpinasi savo kariais, todėl nemes jų į mūšį taip, kaip Kremlius padarė Bachmute ir dabar daro Avdijivkoje.

Černikas užsiminė, kad demarkacijos liniją 2024 metais visiškai įmanoma sumažinti dėl geopolitinio momento, būtent dėl ​​JAV rinkimų.

Bidenui reikia teigiamų rezultatų. Ir, jų supratimu, bent jau aš taip manau, grįžimą į senosios linijos status quo visiškai įmanoma pristatyti kaip sėkmę“, – sakė analitikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(0)
(26)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: