Smūgis Rusijai. Ukrainos pajėgos pajudėjo į E58 greitkelį  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos yra pasirengusios nutraukti priešo logistiką Chersono srityje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lapkričio 12-osios geolokacijos filmuotoje medžiagoje galima pamatyti, kaip Krynkų apylinkėse veržiasi Ukrainos gynėjai. Tuo pačiu metu Z-kanalai pripažįsta, kad Putino armijai niekada nebuvo pavykę išstumti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų iš Krynkų. Be to, Ukrainos desantinės pajėgos vykdo kovines operacijas su priešu Poimos, Pidstepnės ir Piščanivkos srityse.

ISW analitikai detaliai išanalizavo praėjusio savaitgalio situaciją kairiajame Chersono regiono krante.

Rusijos karo korespondentai teigia, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos savaitgalį Krynkų apylinkėse dislokavo papildomų pajėgų. Be to, Ukrainos gynėjai bando nutraukti priešo logistiką, jungiančią Krymo, Chersono ir Zaporižios regionus.

Z-kanalas „WarGonzo“ rašo, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos pajudėjo į E58 Oleškai – Kamenka greitkelį. Galiausiai Putino armija, esanti greitkelių E58 ir E97 sankirtoje, į pietus nuo linijos Poima-Piščanivka-Pidstepnė, gali būti užpulta.

 

Ukrainos karo korespondentas Mašovec sakė, kad Rusijos gynybos ministerija išsiuntė nedidelį įsibrovėlių būrį, kad apsaugotų greitkelį Oleškai-Nova Kachovka. Pagrindinis tikslas – išlaikyti „Dnepr“ pajėgų grupės kovinę galią.

Dieną prieš tai okupantai tęsė oro antskrydžius dešiniajame Chersono srities krante. Per pastarąją parą buvo numesta 31 oro bomba ir įvykdyti 55 artilerijos smūgiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(2)
(36)

Komentarai ()

Susijusios žymos: