[ŽT] „Tiesiog nėra žodžių... 1100 įrašų, 200 milijonų peržiūrų.“ Ekspertas pakraupęs. Ką padarė Izraelis  ()

Izraelio - „Hamas“ karas sulaukė milžiniško tarptautinio dėmesio. Ir labai įvairių reakcijų. Daug žmonių net nenori žinoti, nuo ko viskas prasidėjo. Tačiau Izraelis turi pajėgumų platinti informaciją. Ar bent jau turėjo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Izraelio žurnalistas Sergejus Auslanderis praneša, kad jo šalies informacijos sklaidos potencialas staiga stipriai sumažėjo. Ir dėl labai banalios priežasties - baigėsi pinigai.

„Užsienio reikalų ministerijoje buvo speciali grupė, kuri kūrė turinį įvairiomis kalbomis - persų, ispanų ir kitomis. Pavyzdžiui, per šešias savaites ispanų kalba socialinės žiniasklaidos puslapiuose buvo paskelbta daugiau nei 1100 įrašų, kurie surinko apie 200 milijonų peržiūrų“, - Izraelio informacijos sklaidos pajėgumus iliustravo Auslanderis.

„Ir tada staiga baigėsi pinigai. Atsižvelgiant į tai, kad biudžete tiek tebuvo pinigų - natūralu, galima nors ir užpakaliuose ieškoti. Grupės darbas dabar sustabdytas“ - keistą situaciją pakomentavo žurnalistas.

 

Keisčiausia tai, kad grupės darbas sustabdytas karo metu, kai pasaulyje verda Palestinos ir net „Hamas“ palaikymo protestai. „Sustabdykime karą, nes amunicija labai brangi“, - ironizavo Auslanderis - „Tiesiog nėra žodžių

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(25)
(2)
(23)

Komentarai ()