[ŽT] „Apokaliptinis scenarijus. Nebijokite.“ Pulkininkas skelbia, kas įvyks žiemą (Video)  ()

Rusija ruošiasi raketų terorui, kaupia raketų atsargas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija ruošiasi raketų terorui, kaupia raketų atsargas, tačiau ukrainiečiai tikrai neturėtų bijoti „apokaliptinio scenarijaus“, sakė Romanas Svitanas. Po to karo ekspertas argumentavo, kad artėjanti žiema, kaip baiminamasi, nebus pati blogiausia, ir paaiškino kodėl.

Romano Svitano interviu „24 kanalui“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas patikino ukrainiečius, kad kol neatšils, kol oro temperatūra nebus aukštesnė už nulį, masinių raketų smūgių į Ukrainos miestus nebus: „Apledėjimas, ypač nulinės temperatūros regione, labai paveikia bet kurio skraidančio objekto veikimą, įskaitant raketas, todėl jų niekas neleis. Kol oro frontai nepraeis, raketų nebus, tad galėsite ramiai miegoti, nes „apokaliptinis scenarijus“ kuriam laikui atidėtas“.

 

Karo ekspertas taip pat paaiškino, kodėl nereikėtų bijoti, kad ateinanti žiema bus labai sunki: „Realiai apokalipsės tikrai nebus. Rusai neturi tiek nešiotojų, tiek paleidėjų, kad galėtų surengti apokalipsę. Mūsų oro gynybos tankis yra toks, kad Rusijos ginkluotosios pajėgos nebegalės vykdyti užduočių, kurias atliko pernai ir net šių metų pavasarį. Tai tiesiog nerealu“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(1)
(58)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: