„Neapsigaukite. Ne Putinas užpuolė Ukrainą.“ Podoliakas skelbia sensacingą pareiškimą (Video)  ()

„Tarp jų yra 10-15% žmonių, kurie blaiviai žiūri į tai, kas vyksta XXI amžiaus pasaulyje.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mychailo Podoliakas išsakė savo nuomonę apie tai, kas, be Rusijos Federacijos prezidento, yra kaltas dėl invazijos prieš Ukrainą. OPU vadovo patarėjas įsitikinęs, kad plataus masto invazija 2022 metų vasario 24 dieną tapo įmanoma tik todėl, kad rusai buvo Putino pusėje ir jis apie tai žinojo. Be tokios paramos Kremliaus vadovas gal ir nebūtų pasiryžęs pulti, tad kaltas ne tik jis pats, bet ir Rusijos žmonės.

Podoliako interviu televizijos kanalui „Rada“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Ukrainos politikas užtikrintai pareiškė: „Žinoma, dėl visko kaltas Putinas, nes jis užpuolė mūsų šalį. Be abejo, kalti ir Rusijos žmonės, nes 90%, mano nuomone (gal 85%), nuoširdžiai nori mus sunaikinti. Kai sako, kad Putinas mus užpuolė, taip nėra: mus užpuolė Rusijos žmonės. Taip, tarp jų yra 10-15% žmonių, kurie blaiviai žiūri į tai, kas vyksta XXI amžiaus pasaulyje“.

 

Tada jis paaiškino, kodėl Vakarų partneriai Ukrainai teiks pagalbą dar didesniu mastu: „Žiūrėkite, sakykime, kad šiandien pas mus vyksta tam tikri įvykiai fronto linijoje. Mes gana efektyviai vedame derybas ginklų klausimu (esame aprūpinti ginklais), todėl jie supranta - Ukraina turi laimėti šį karą. Jie visiškai pakeitė savo požiūrį į Rusiją, į Ukrainą ir į karinę pagalbą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(199)
(7)
(192)

Komentarai ()

Susijusios žymos: