„Tai yra svarbiausia. Jei pradėjo pats Zalužnas...“ Ždanovas skelbia, ką slepia Ukrainos vadovybė  ()

Ždanovas išsakė Ukrainos išlikimo šūkį, kurį nutyli Ukrainos vadovybė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Olegas Ždanovas sakė, kad mobilizacija turėtų tęstis neribotą laiką, kol karas baigsis Ukrainos pergale.

Pagrindine problema, apsunkinančia mobilizacijos procesą, Olegas Ždanovas laiko šalies valdžios institucijų nesugebėjimą logiškai užbaigti pradėtus veiksmus: „Deja, mes negalime užbaigti nė vieno iš pradėtų veiksmų. Mes ėmėmės karinių komisarų. Kuo tai baigėsi? Niekuo. Ėmėmės vengėjų. Kuo tai baigėsi? Niekuo. Reikia vykdyti mobilizaciją. Tai yra nuolatinis procesas: kol vyksta karo veiksmai, negalima sustabdyti mobilizacijos. Tai yra svarbiausia.

Interviu su Olegu Ždanovu galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Karo ekspertas kalbėjo apie mobilizacijos problemas, kurias reikia spręsti: „Sistema nesikeičia, sistema lieka tokia pati, kokia buvo anksčiau. Vienintelis teigiamas dalykas, kurį galime pastebėti, yra tai, kad brigadoms buvo leista tiesiogiai vykdyti verbavimą (verbavimą savo dalinių komplektavimui), tačiau daugiau niekas nepasikeitė. Kariuomenėje nuolat kalbama apie šią problemą, apie ją jau kalba ir štabo viršininkas, o tai daug ką rodo, jei net štabo viršininkas jau pradėjo apie tai kalbėti. Jei pradėjo pats Zalužnas...“

 

„Pažvelkite į valstybės vaidmenį ir vietą. Kur mes turime visišką gyventojų sąmoningumą, kur mes turime viešosios nuomonės formavimą? „Ar jūs užsirašėte savanoriu?“ Šiandien, mano nuomone, šis šūkis yra pats aktualiausias, nes tai yra šalies išlikimo šūkis. Jis turėtų tapti nacionaline idėja. Kur valstybė šią idėją atneša visuomenei? Aš to nematau“, - svarbų dalyką pabrėžė Olegas Ždanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(6)
(49)

Komentarai ()