„Ačiū už nukreipimą!“ Prasidėjo pragaras. „Smogia be sustojimo 5 dienas!“ (Video)  ()

Rusijoje dėl Ukrainos pajėgų smūgių kilo triukšmingas skandalas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai sukėlė skandalą, susijusį su Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgiu į Rusijos Federacijos kariuomenės pozicijas, kurias atsitiktinai nutekino Rusijos savanoris Sergejus Ležnevas savo vaizdo įraše iš Kreminos. Apie tai savo „Telegram“ kanale rašo ir Z-savanoris Romanovas, piktindamasis dideliais rusų technikos ir gyvosios jėgos nuostoliais (patikimai žinoma apie 5 sužeistuosius ir 2 žuvusiuosius).

Pasak jo, lapkričio 14 d. rusų savanoris atvežė okupantams humanitarinę pagalbą iš Orelio srities, paskelbdamas vaizdo įrašą su orientyru (degaline) ir filmuotą medžiagą su dideliu kiekiu įrangos. Kitą dieną į Rusijos kariuomenės vietovę buvo smogtas smūgis, kurio padarinius paskelbė tas pats savanoris.

 

Ukrainos „Telegram“ kanalai išreiškė dėkingumą rusams, sarkastiškai komentuodami pagalbą taikantis: „Ačiū už nukreipimą, Sergejau Ležnevai!“

Romanovas iš atakuojamų Rusijos kariškių sužinojo, kad per kitas 5 dienas po filmuotos medžiagos apie nutekėjusias pozicijas Ukrainos ginkluotosios pajėgos atakavo rusus artilerijos smūgiais, MLRS, taip pat pasiuntė į jų pozicijas dešimtis atakos dronų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(0)
(25)

Komentarai ()

Susijusios žymos: