[ŽT] Tzahal kariai nukovė Islamo džihado teroristą  (1)

Teroristo buvo paprašyta pasiduoti, tačiau atsakydamas jis atidengė ugnį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vykdydamos kovos su terorizmu operaciją Judėjoje ir Samarijoje, Izraelio saugumo pajėgos sėkmingai sunaikino žinomą teroristinį kovotoją, kuris anksčiau ne kartą buvo taikęsis į IDF pajėgas.

Kaip pranešė IDF spaudos tarnyba, per specialiąją operaciją, kurią vykdė brigada „Bika“ ir Duvdevano brigados rezervistų būrys, buvo likviduotas 22 metų Muhammadas al-Hanawi, teroristinės organizacijos „Islamo džihadas“ narys. Veiksmas vyko palestiniečių pabėgėlių stovykloje Aqabat Jabr, esančioje į pietus nuo Jericho, rašo Adelė Kaan.

Iš Shin Bet (žvalgyba) gavę informaciją apie teroristo buvimo vietą, kariškiai auštant atvyko į stovyklą ir apsupo M. al-Hanawi namą. Teroristo buvo paprašyta pasiduoti, tačiau atsakydamas jis atidengė ugnį, pradėdamas susišaudymą, dėl kurio M. al-Hanawi buvo mirtinai sužeistas.

Per kratą jo namuose ir automobilyje buvo rasta ginklų, tarp jų ir šautuvas M-16. Departamento teigimu, tarp Izraelio kariškių sužeistųjų nėra.

 

Nuo laikinųjų paliaubų Gazos Ruožo gyventojai matė pragaištingas „Hamas“ surengtų teroristinių išpuolių prieš Izraelį pasekmes. Miestiečiai suprato, kad jų gyvenama teritorija dabar virto griuvėsiais, ir už tai atsakomybę prisiima „Hamas“ kovotojai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(0)
(7)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)