„Tu!“ Zelenskis kreipėsi į Putiną ir kai ką pasakė  ()

„Tu paleidi ugnį ir karą prieš visą pasaulį.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-27 „Tu!“ Zelenskis kreipėsi į Putiną ir kai ką pasakė  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos smūgiai Ukrainai kelia pavojų visam pasauliui. Pasaulio valstybės turi nusiųsti aiškią žinią Kremliaus lyderiui Vladimirui Putinui dėl Maskvos atsakomybės už savo veiksmus. Atsakymas jau kaupiasi. Tai pareiškė prezidentas Volodymyras Zelenskis.

Per spaudos konferenciją „Grain from Ukraine“ jis sakė, kad visi turėtų suprasti grėsmės lygį, kai įsibrovėliai smogia į Ukrainos strateginius taikinius.

Šalies vadovo teigimu, į tokius Maskvos veiksmus „jau kaupiasi atsakymai“.

„Rusijos Federacijos smūgiai mūsų energetikos sektoriui – jie turėtų žinoti, kad tokie išpuoliai, ypač atakos prieš atomines elektrines ir pan., – jie turėtų žinoti, kad tai yra pavojus ne tik Ukrainai, ne tik visam pasauliui, jie turi žinoti, kad ir jiems gali kilti atsakas bei pavojus. Jie turi tai suprasti“, – pažymėjo prezidentas.

Ukrainos prezidentas taip pat kreipėsi į Putiną kreipiniu Tu ir pareiškė, kad jis turi suprasti atsakomybę už savo šalies veiksmus.

 

Tu paleidi ugnį ir karą prieš visą pasaulį. Tu smogi Ukrainai ir prisidengdamas karu pataikai į vaikų darželius ir mokyklas. Nuolaužos krenta Rumunijoje, Lenkijoje ir kt. Tu smogi visoms pasaulio šalims. Apie tai jis turėtų žinoti, kad jei taip ir toliau, susikaups atsakas iš viso pasaulio“, – pabrėžė Zelenskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(236)
(4)
(232)

Komentarai ()

Susijusios žymos: