„Pozicija labai bloga.“ Ukrainoje gali būti referendumas dėl Rusijos. Kas nutiko  ()

Ukraina dabar negali sėsti prie derybų stalo, nes jos derybinė pozicija yra „labai bloga“, – sakė frakcijos „Tautos tarnas“ pirmininkas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bet kokie susitarimai, išskyrus tuos, kurie reiškia visišką Ukrainos pergalę, turi būti įvykdyti referendumu. Šiandien karinė-politinė šalies vadovybė pasisako už kovą, nes dabartinė Kijevo derybinė pozicija yra „labai bloga“. 

Tokį pareiškimą išsakė Aukščiausiosios Rados „Tautos tarno“ frakcijos vadovas Davidas Arachamija interviu „1+1“ televizijos laidų vedėjai Natalijai Moseičuk. 

Liaudies deputato teigimu, jei Ukrainos vadovybė dabar sės prie derybų stalo ir pradės derėtis esant dabartinei fronto linijai, Ukrainos visuomenė su tuo nesutiks. 

„Manau, kad ir kaip karas baigtųsi, išskyrus visišką pergalę, visa kita turi vykti per referendumą“, – sakė deputatas. 

Parlamentaras pažymėjo, kad bet kokie susitarimai turės būti ratifikuoti parlamente. „Jie paprasčiausiai nužudys vienas kitą parlamente. Bus labai prieštaringos nuomonės“, – sakė Arachamija, paaiškindamas, kodėl tokie sprendimai turi būti priimti tik per referendumą. 

 

Anot jo, jis yra pasirengęs besąlygiškai įgyvendinti žmonių sprendimus. „Tiesiog pakeisiu savo nuomonę ir darysiu taip, kaip sakė žmonės“, – pridūrė liaudies deputatas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(2)
(17)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()