Netikėta audra. „Kadyroviečiai“ pradėjo medžioti garsų Z-blogerį „Tryliktasis“ (Video, foto)  ()

Rusų okupantas „Tryliktasis“ skundžiasi, kad yra čečėnų „juodajame sąraše“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo fone Rusijoje sustiprėjo tarpetniniai prieštaravimai. Ūmus konfliktas įsiplieskė tarp „kadyroviečių“ ir ultradešiniojo Rusijos ginkluotųjų pajėgų kariškio Jegoro Guzenkos, rašančio populiariame Z-tinklaraštyje „Tryliktasis“. Išsamią skandalo informaciją galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Guzenko, neslepiantis priešiškumo „ne rusams“, pastaruoju metu leido sau itin drąsiai pasisakyti apie Čečėnijos vadovą Ramzaną Kadyrovą ir jo klaną. Visų pirma, jis atvirai tyčiojosi iš 15-mečio Čečėnijos lyderio Adomo sūnaus. Pasekmių netruko sulaukti.

Guzenko tikina, kad R. Kadyrovo „Achmat“ padalinys paskelbė jo medžioklę. Anot jo, „Kadyrovo vyrai“ rašo jam žinutes su grasinimais, kad jiems duota užduotis „surasti tryliktąjį“.

Okupantas labai išsigandęs. Jis grasina internete paviešinti kaltinančių įrodymų apie savo priešus, taip pat grasina, kad susisprogdins granata, jei bus „prispaustas“. Tuo pačiu metu Guzenko prašo būti paliktas ramybėje, ragindamas „gyventi draugiškai“.

 

„Asmeninėse žinutėse iš „Achmat“ turiu daugiau grasinimų nei iš ch**** (ukrainiečių – red.)... Taip pat turiu jų adresus ir informaciją apie transporto priemones, kuriomis jie keliauja... Aš tiesiog nežinau, ką man daryti su šia informacija. Tai duodu jums paskutinį šansą, atsikniskit, antraip bus blogai... Vaikinai, jei tikitės, kad už mane jums duos medalį ar ordiną, tai aš skubu jus nuvilti, net pačių blogiausiu atveju pasiduoti nesiruošiu, tam atvejui kąžką turiu. Netampykit liūto už ausų, gyvenkime draugiškai“, – rašo Guzenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(4)
(14)

Komentarai ()

Susijusios žymos: