„Gerai, kad laiku sulaikė mūsų vyriausiąjį vadą!“ Putino krikštatėvį šokiravo įvykiai Maskvoje (Video)  ()

Rusijoje atvirai skelbiamos nacistinės idėjos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ugningasis Rusijos Z-patriotas Vladimiras Kiseliovas, kadaise populiarios grupės „Zemliane“ (rus. „Земляне“) įkūrėjas ir Rusijos diktatoriaus krikštatėvis, padarė drąsų pareiškimą. Jis ėmė atvirai piktintis neonacistinėmis nuotaikomis Kremliuje ir apkaltino Kremlių kopijuojant Hitlerį.

Kiseliovo interviu ištrauką galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

V. Putino krikštatėvį šokiravo neseniai Maskvos Raudonojoje aikštėje įvykęs koncertas, kurio šūkis buvo frazė: „Viena šalis, viena šeima, viena Rusija“.

„Surengti renginį Raudonojoje aikštėje ir pakabinti šūkį „Viena šalis, viena tauta“... Mes suprantame, prieš ką tai nukreipta... Gerai, kad laiku sulaikė mūsų vyriausiąjį vadą, kuris į tai neatvyko. Apskritai, ar kas nors pagalvojo, kad tai tiesioginis nacistinės Vokietijos šūkis „Vienas fiureris, viena tauta, viena šalis“? Ar kas nors apie tai pagalvojo?“, - skundėsi Kiseliovas.

Jis taip pat pažymėjo, kad publika į šiuos koncertus verčiama eiti už mokestį, taip imituojant masinį rusų pritarimą tokioms neonacių idėjoms.

 

Pagal Putino krikštatėvio versiją, dėl to, kas įvyko, esą kaltas ne Putinas, o tam tikri „Kremliaus bokštai“, kurie yra „valdžios dariniai“. Suprantama, jų pavardžių jis nenurodė.

Kiseliovo atviravimus komentavo Rusijos „Telegram“ kanalas „Sejatel vetra“ (rus. „Сеятель ветра“).

„Na, jei tokie ugningi patriotai tai mato ir apie tai kalba, tai Ukrainos IPSO to nenurašysi, todėl akivaizdaus dalyko nebegalima paneigti. Denacifikacija Ukrainai tikrai visai nereikalinga“, - rašo šaltinis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(0)
(60)

Komentarai ()

Susijusios žymos: