[ŽT] „Tai spąstai! Jie pudruoja mums smegenis!!!“ „Z-kanalas“ skelbia pavojų. Ką galimai sugalvojo Zalužnas ir Zelenskis  ()

Z-kanalas įtaria, kad ukrainiečiai rengia didelius spąstus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-29 [ŽT] „Tai spąstai! Jie pudruoja mums smegenis!!!“ „Z-kanalas“ skelbia pavojų. Ką galimai sugalvojo Zalužnas ir Zelenskis  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Istorija apie konfliktą aukščiausioje Ukrainos karinėje ir politinėje vadovybėje gali būti bandymas įvilioti Rusijos Federaciją į spąstus, baiminasi Rusijos propagandistai.

Apie tai rašo populiarus Rusijos Z-kanalas „Kremliaus tabakinė“ (rus. „Кремлевская табакерка“), remdamasis šaltiniais kariškių gretose, praneša Dialog.UA.

Taigi, tam tikras aukšto rango šaltinis Rusijos generaliniame štabe pareiškė, kad netiki konfliktu.

Chocholai (ukrainiečiai – red.) yra siaubingai sukti žmonės. Manau, kad jie sugalvojo kažkokį gudrų planą ir bando užmigdyti mūsų budrumą“, - sakė jis.

Rusijos gynybos ministerija, tikina šaltinis, taip pat įsitikinusi, kad Kyjivas sugalvojo kažkokius gudrius spąstus Rusijai.

 

„Pudruoja mums smegenis, o tada galės pereiti prie drastiškų veiksmų. Taip jau yra buvę anksčiau. Tiksliai pamenu, praėjusią vasarą džiaugėmės, kad V. Zelenskis nori atstatydinti Zalužną. Apie tai buvo daug kalbama. O paskui įvyko tai, ką visi prisimena. Mes praradome Chersoną ir ne tik jį“, - sakė kitas kariškis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(120)
(3)
(117)

Komentarai ()

Susijusios žymos: