„Maskvos žlugimas...“ Rusai bus šokiruoti. Zalužnui siūlo beprotišką puolimo planą(Video)  ()

Vienas sabotažo aktas gali pažeminti Putiną ir sugriauti „Rusijos didybę“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje tarp valdančiųjų vyksta susiskaldymas, Putinas dar neapsisprendė, ar turėtų būti surengti rinkimai, o vietoje to Patruševas siūlo mobilizaciją, pranešė Rusijos opozicijos politikas Abbasas Galliamovas. Jei geriausias būdas gintis yra puolimas, tai kodėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas nevykdo sabotažo dalyvaujant rusams, kovojantiems Ukrainos pusėje, leidžiant jiems prasiskverbti į Rusijos Federacijos teritoriją.

Tokį pasiūlymą išsakė Abbasas Galliamovas savo interviu „Fabrika novin“ „YouTube“ kanale.

Jis įvardijo sąlygas, kuriomis Rusijos Federacijoje prezidento rinkimų geriau iš viso nerengti: „RSK“ ir „Rusų legionas“ iki šiol veržėsi tik su 100 ar 200 žmonių, bet sistemą jau pastatė ant ausų. Įsivaizduokit, kad įsiveržia 5 ar 10 tūkstančių. Manau, kad Zalužnas gali nesunkiai tai suorganizuoti. Ar jis neras 5 ar 10 tūkstančių rusakalbių ukrainiečių, turinčių dvigubą pilietybę, patenkančių į „RSK“ apibrėžimą iš "Rusijos legiono"? Jie pakeis savo ševronus ir įsibraus į Maskvą vietoj Prigožino. Va ir viskas“.

 

Tuomet Rusijos politinis strategas išsakė tokio sabotažo, kurį galėtų surengti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas, pasekmes: „Tuomet geriau, kad tuo metu nebūtų rinkimų, nes jei tai įvyktų rinkimų metu, aš, kaip politinis strategas, sakau, kad visa rinkimų kampanija žlugtų. Jūs suprantate, kas yra Putino rinkimų kampanija? Jis juk kalbės apie „Rusijos didybę“, apie tai, kaip ji „kyla nuo kelių“. Ir jei tuo pat metu jo kariai bėgtų ir „RSK" žengtų į priekį, tai kaip jis atrodys šioje situacijoje? Jis atrodys kaip svajotojas ir senas melagis“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(181)
(3)
(178)

Komentarai ()

Susijusios žymos: