[ŽT] „Tai reikia daryti skubiai!“ Generolas skelbia Ukrainos užduotį Nr. 1 (Video)  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generolas, buvęs Specialiųjų operacijų pajėgų vado pirmasis pavaduotojas Serhijus Krivonosas, įvardijo užduotį Nr. 1 ​​– užtikrinti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų gyvybingumą ginti valstybę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anot jo, svarbiausia užduotis – pakankamas apmokytų karių skaičius. Tai jis pasakė interviu „Radio NV“.

Pirmas dalykas tai pakankamai gerai parengtas personalas. Ir tai, matyt, yra užduotis Nr. 1, kurią reikia skubiai išspręsti“, – sakė Krivonosas.

Jis pabrėžė, kad, dėl tautinio-patriotinio ugdymo nebuvimo daugiau nei 30 metų, atsitiko taip, kad ne visi nori ginti Ukrainą ir vykdyti savo konstitucinę pareigą. Pasak jo, daugelis žmonių yra „vartotojai, o ne patriotai“.

Taip pat, anot Krivonoso, valstybė turi užtikrinti, kad ukrainiečiai gautų „pradinius gynybos įgūdžius“ dar prieš ateidami į kariuomenę.

 

„Tai yra gebėjimas judėti, naudoti ginklus, taktinės medicinos elementai, karinės topografijos pradiniai elementai, bent jau šie. Gebėjimas išsikasti sau apkasą. [Šias žinias] galima įgyti ne kariuomenėje, o dar prieš kariuomenę, ir tai yra užduotis Nr. 1“, – pažymėjo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generolas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(0)
(29)

Komentarai ()

Susijusios žymos: