„Tai kaulas gerklėje...“ Ukrainos kariuomenė padarė tai, ko nesitikėjo niekas  (3)

Visam pasauliui susidarė labai nepatogi situacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

2022 m. vasario – kovo mėnesiais visam pasauliui susidarė labai nepatogi situacija, sakė Izraelio armijos karininkas, karo analitikas Yigalas Levinas.

Iš pradžių visi „pasaulio planuotojai“ planavo Ukrainą atiduoti Rusijai. Visi buvo tikri, kad Putinas labai greitai užims Kyjivą, o pasaulis ir toliau funkcionuos kaip įprasta.

Gruodžio 6 d., ekspertas Yigalas Levinas savo „Telegram“ paskelbė dar vieną įrašą apie Ukrainą.

Jeigu 2022 metais Putinui būtų pavykę per 2–3 dienas užimti Kyjivą, tai pati Rusijos Federacija dar labiau sustiprėtų. Tuo pačiu metu ES šalys toliau derėtųsi su Putinu, o NATO vaidmuo liktų nežymus. Gali būti, kad Vašingtonas parūpintų ginklus Ukrainos partizanams, ir tai būtų viskas.

Anot Levino, tai būtų idealus planas Vakarams. Tačiau 2022 m. vasario – kovo mėnesiais viskas vyko ne pagal Kremliaus planą. Ukraina, būdama nepalanki (silpna, atsilikusi – red.), sugebėjo pasipriešinti Putino armijai ir tuo pat metu pati pakoregavo pasaulio galių planus.

 

Ši diena tokia yra ne todėl, kad kažkada kažkas tai suplanavo. Ukrainos gynėjas stovi ne tik Putino, bet ir Vakarų, gerklėje, jie nesitikėjo sau tokių „nemalonumų“.

„Ukrainos karys dabar kaulas gerklėje vieniems, viltis išgyventi - kitiems.“

Šiuo įrašu Levinas visus pasveikino su ginkluotųjų pajėgų diena.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(342)
(7)
(335)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: