„JAV to bijo kaip pragaro.“ Kas gali nutikti su Sibiru (Video)  ()

„Yra politinio ir psichologinio pobūdžio niuansas.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Televizijos kanalo „Priamyj“ žurnalistas paprašė savo pašnekovo Petro Černiko pakomentuoti Vakarų žiniasklaidos informaciją, kurioje teigiama, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos antrąjį atsakomąjį puolimą turės galimybę pradėti tik 2025 metų pavasarį. Kartu Petro Zalmajevas pabrėžė, kad publikacijoje pažymima, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas taps įmanomas, jei Ukraina išgyvens 2024 m.

Petro Černiko interviu „Priamyj“ televizijos kanalui galite žiūrėti „YouTube“ kanale.

Karo ekspertas, reaguodamas į tai, ką išgirdo iš televizijos laidų vedėjo, sakė taip: „Aš nepritariu šiam požiūriui ir net pasakysiu, kurioje dalyje. Čia gali būti rimtas informacijos nutekėjimas. Jau įsitikinau daugybę kartų. Net ir gerbiami pasaulio leidiniai su garsiais vardais klysta. Neabejoju, kad Rusijos tarnybos ten labai aktyvios“.

Tada Černikas pabrėžė, kad Ukrainos sąjungininkų sandėliuose yra pakankamai ginklų ir technikos, kuri padėtų priartinti Ukrainai pergalę. Pakanka tik išimti iš sandėlių, sutvarkyti ir perkelti į Ukrainą.

 

Po to Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas išsakė svarbią informaciją, kurią ukrainiečiai turi žinoti apie amerikiečius: „Yra politinio ir psichologinio pobūdžio niuansas. Aš tai vadinu trimis Amerikos geopolitikos baimėmis: branduolinio smūgio baimė (pasaulio pabaigos laikrodis pasuktas 30 sekundžių į priekį ir dabar turime pusantros minutės iki apokalipsės). Ir kaip ugnies amerikiečiai bijo dar dviejų dalykų: visiško Rusijos Federacijos žlugimo ir galimo taktinio branduolinių ginklų plitimo, o taip pat Sibiro dreifo Kinijos link“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(69)
(11)
(58)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: