„Po tokios gėdos Teplinskis turi atsistatydinti.“ Košmaras Krynkuose. Kas nutiko (Video)  ()

Kairiajame Dniepro krante Chersono srityje rusai per dieną prarado mažiausiai 10 technikos vienetų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kairiajame Dniepro krante Chersono srityje rusai per dieną prarado mažiausiai 10 technikos vienetų.

Atskiros taktinės oro žvalgybos grupės „Pticy Madiara“ („Madiaro paukščiai“) kuopos vadas savo „Telegram“ pranešė, kas nutiko Krynkuose. Jis rašo apie didelius rusų nuostolius.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijų puolimas kairiajame Dniepro krante Rusijos Federacijos okupacinei armijai baigėsi didžiuliais nuostoliais, patvirtina leidinys dialog.ua.

Tai patvirtina ir Rusijos „Telegram“ kanalas „VDV za čestnost i spravedlivost“, siejamas su Rusijos ginkluotųjų pajėgų „Dnepr“ grupės karininkais.

Situacija Krynkų srityje ir toliau blogėja... Frontaliniai puolimai be tinkamos artilerijos ir oro paramos baigiasi liūdnu, bet gana logišku rezultatu: priešas išlaiko savo pozicijas, o mes prarandame žmones ir įrangą“, – rašo Rusijos šaltinis.

 

Pasak jo, per šturmą gruodžio 9 dieną Rusijos ginkluotųjų pajėgų 104-osios puolimo divizijos įsibrovėliai Krynkų apylinkėse prarado keturis tankus, du BMD-4 ir BTR-82A.

Jis taip pat patvirtino didelius gyvos jėgos nuostolius, tačiau neįvardijo skaičiaus.

Po vakarykščio šturmo, tikina Rusijos kanalas, Ukrainos ginkluotosios pajėgos nebuvo nustumtos nei metro atgal. Šaltinis dėl to, kas įvyko, kaltina Rusijos ginkluotųjų pajėgų Dnepro grupės vadą generolą Teplinskį. Jis, be kita ko, įtariamas dirbantis Ukrainai.

 

„Arba jis visiškas kvailys, (...), arba turi įsakymą iš viršaus iki tam tikros datos sunaikinti priešo placdarmą ir be proto tai vykdo, nesirūpindamas mūsų karių gyvybėmis... Gal Generolas Teplinskis specialiai taip žaidžia į priešo rankas ir sąmoningai naikina Rusijos kariuomenės elitą beprasmiais mėsos šturmais? (...) Mes nesame labai tikri, kad po tokios gėdos generolas Teplinskis yra pasirengęs atsistatydinti, nors turėtų tai padaryti, jei jam dar liko nors lašelis karininko garbės“, – rašė Rusijos karinis kanalas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(104)
(6)
(98)

Komentarai ()

Susijusios žymos: