„Kraujo ištroškęs žudikas...“ Ką tokio paskelbė „Hamas“ (Video)  ()

„Hamas“ bando daryti spaudimą tarptautinei bendruomenei.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teroristinės grupuotės „Hamas“ kovotojai internete paskelbė vaizdo įrašą, kuriame apkaltino Izraelį vaikų žudymu. Tačiau vaizdo įraše rodomi kūdikiai pasirodė silikoniniai. Tokių lėlių galima pigiai įsigyti įvairiose internetinėse parduotuvėse.

Apie tai rašo „Telegram“ kanalas „Žmonės už Izraelį“.

Taigi „Hamas“ norėjo smogti Izraelio tarptautinei reputacijai, pavaizduodamas jį kaip „kraujo ištroškusį žudiką“. Tačiau tokiomis klastotėmis patikės tik grupės šalininkai.

Tokie „įrodymai“ apie Izraelio kariuomenės nusikaltimus Gazos Ruože dažniau pasirodė Izraelio armijos sėkmės anklavo šiaurėje ir pietuose fone. Siekdamas pratęsti savo egzistavimą, „Hamas“ bando daryti spaudimą tarptautinei bendruomenei, kad ji priverstų Jeruzalę nutraukti karo veiksmus.

Izraelis savo ruožtu leido suprasti, kad nesiruošia sustoti tol, kol teroristinė organizacija nebus visiškai sunaikinta. Jeruzalė aktyviai didina spaudimą „Hamas“ ir intensyviai atakuoja infrastruktūrą.

 

Neseniai tapo žinoma, kad IDF kariai pradėjo užtvindyti grupuotės tunelius, kurių viename slepiasi „Hamas“ lyderis Yahya Sinwar. Šis žingsnis leis atimti iš teroristų strateginį prieglobstį, iš kurios pastaruoju metu jie ima išbristi rečiau.

Kovotojai beveik nustojo dalyvauti atviroje konfrontacijoje su Izraelio armija. Vietoj to jie ėmėsi partizaninio karo, todėl IDF yra sunkiau įvykdyti savo misiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(1)
(7)

Komentarai ()