„Dviguba rusų nesėkmė.“ Partizanai skelbia slaptą informaciją apie raketų gamybą Rusijoje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienoje iš priešo gamyklų valstybės užsakymas sparnuotųjų raketų gamybos pajėgumus viršijo daugiau nei tris kartus, dalijosi „Atesh“.

Rusijos Federacijos Maskvos srityje Dubnos mašinų gamybos gamykla neįvykdė metinio valstybinio užsakymo gaminti sparnuotąsias raketas X-32 – iki lapkričio 10 d. įmonė turėjo pagaminti 80 vienetų, tačiau iš tikrųjų buvo pagaminta tik 61.

„Atesh“ partizanų judėjimo agentai gavo prieigą prie slaptos bendrovės informacijos. „Mūsų šaltinis iš gamyklos vadovybės praneša, kad valstybės užsakymas daugiau nei tris kartus viršijo gamyklos pajėgumus“, – rašoma partizanų kanale.

Partizanai taip pat sužinojo, kad valstybės užsakymo įvykdymo terminas įmonės vadovybės prašymu buvo nukeltas iki šių metų gruodžio pabaigos. Dabar gamykla turi pagaminti likusias 19 X-32.

 

Lapkričio pradžioje Ukrainos gynybos ministerijos atstovas generolas majoras Vadimas Skibitskis pareiškė, kad rusai modernizuoja ilgo nuotolio iš oro paleidžiamas sparnuotąsias raketas X-22 – paverčia jas X-32. Anot jo, kalbame apie mažus skaičius – tik devynis vienetus per mėnesį.

Atviri šaltiniai nurodo, kad šios raketos greitis siekia nuo 4000 iki 5400 km/h, o nuotolis – iki 1000 km.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(17)
(9)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()