[ŽT] „Jie kaip išprotėjo...“ Rusai pradėjo naudoti beprotiškas medžiagas  ()

Dmitrijus Gordonas, remdamasis savo šaltiniais, patvirtino, kad rusų okupantai pradėjo naudoti nuodingas dujas prieš Ukrainos gynėjus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Ukrainos kariai CNN rodė dronų filmuotą medžiagą, kurioje matomas rusas su nuplėštomis kojomis, bet su šypsena veide ir, regis, nepaisantis skausmo“, – pažymėjo Dmitrijus Gordonas. Jis teigia, kad tam yra paprastas paaiškinimas - mobilizuoti rusai naudoja narkotikus.

Dmitrijus Gordonas pasakojo: „Daug kalbu su mūsų kariais. Sako, kad rusai eina kaip išprotėję. Prie Avdijivkos jie kaip skėriai. Į juos šaudo, jie krenta, o kiti – eina toliau. Ir mūsų vaikinai sako, kad taip, galima kaltinti baimę, užtvarų būrius, bet ne tik tai. Žinoma, kad jie naudoja narkotikus. Jie yra maitinami narkotikais, todėl ir puola į tokius mėsos šturmus“.

Be to, okupantai pradėjo naudoti dujas prieš Ukrainos gynėjus. Vienas karo medikas sakė, kad įvyko devyni incidentai, kai rusų dronai numetė konteinerius su nuodingomis dujomis ant Ukrainos gynėjų pozicijų. Vienas karys žuvo būtent nuo dujų. Jų naudojimas kare, žinoma, yra uždraustas.

(33)
(7)
(26)

Komentarai ()

Susijusios žymos: