Sukilo net gamta. Ledo luitas „užpuolė“ Rusijos karinį komisariatą: yra aukų (Video)  ()

Rusijos žiniasklaida rašo, kad 34 metų vyras, atvykęs į karinį komisariatą registruotis į karinę tarnybą, mirė reanimacijos skyriuje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje ant karinio komisariato eilėje stovėjusių žmonių užkrito ledo luitas. Keli žmonės buvo sužeisti, vienas žmogus žuvo. Apie tai praneša Rusijos kanalas SHOT.

Incidentas įvyko Maskvos priemiestyje Liubercų mieste. Kaip matyti iš paviešintų vaizdo įrašų, prie Rusijos karinio komisariato durų gausiai rikiavosi žmonės. Kai nuo stogo pradėjo kristi ledo luitai, kai kurie žmonės išsigandę sugebėjo pasprukti, bet ne visiems pasisekė.

Rusijos „Telegram“ kanalai rašo, kad žmonės susirinko registruotis karinei registracijai. Per ledo „ataką“ buvo sužeisti mažiausiai keturi žmonės nuo 34 iki 38 metų amžiaus, tarp jų dvi moterys. Vienas iš jų susilaužė skruostikaulį ir susižalojo koją.

Medikai į ligoninę išvežė du sužalotus žmones – sunkios ir vidutinės būklės. Ypač sunkios būklės yra moteris, patyrusi galvos smegenų traumą.

Įvykio liudininkai žurnalistams pasakojo, kad ledo blokas buvo apie 20 centimetrų storio ir nukritęs suskilo į daugybę dalių. Be to, incidentas įvyko tuo metu, kai automobilinis bokštelis atvyko pašalinti šio ledo.

 

Netrukus paaiškėjo, kad 34 metų Fediras Kuzminas mirė ligoninėje, jis patyrė mirtinus sužalojimus ir buvo paguldytas į reanimacijos skyrių.

 

Pasak Rusijos žiniasklaidos, jis pasirodė esąs netoli Maskvos esančios bendrovės, gaminančios laiptus, generalinio direktoriaus pavaduotojas. Dėl krintančio ledo jam lūžo stuburas, plyšo kepenys, prasidėjo vidinis kraujavimas.

Žurnalistai rašo, kad Maskvos srities prokuratūra dėl šio įvykio pradėjo tyrimą. Teigiama, kad tyrimo metu bus nustatyta ledo kritimo priežastis ir įvertinta stogo nuvalymo veikla.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(0)
(25)

Komentarai ()