Motorizuota "riedlentė" ekstremalams ir kariškiams (Video)  (20)

Ši keistoka transporto priemonė tarsi mažas vikšrinis transporteris, panašus į segvėjų ar riedlentę, ateityje gali tapti įprasta iššūkių mėgėjų ir kariškių "riedlente".


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Motorizuota priemonė, pavadinimu „DTV Schredder“, gali įveikti, praktiškai bet kokį paviršių didesniu greičiu, nei kareivis bėgdamas. Įmontuotas 15 arklio galių turintis „Honda“ variklis pasiekia 50 kilometrų per valandą greitį ir sugeba tempti net 550 kilogramų svorį. Esant nedidelio aukščio, ši transporto priemonė puikiai pasitarnaus žvalgybos, gelbėjimo bei kitoms karinėms operacijoms, kurios reikalauja greito operatyvumo.

Anot gamintojų, „DTV Schredder“ galima pritaikyti atskiroms operacijoms su skirtinga karine įranga. Tarkim, gelbėjimo operacijoms prie transporto priemonės yra pritvirtinama priekaba, padedanti nukentėjusį išvešti iš susišaudymo vietos. Ginkluotoms operacijoms gali būti pritvirtinti kulkosvaidžiai ir kitokie ginklai. Šią priemonę galima valdyti net nuotoliniu būdų, kur būtų pavojinga siųsti kareivius ir taip įsibrauti į priešo zoną ar bent jau stebėti.

Transporto priemonės idėjos sumanytojai - Ben Gulak ir Ryan Fairhead.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (20)