Konvejerio režimo pabaiga. „Su-34 įvilioti į spąstus.“ Netikėta versija. Skelbiami pirmieji video  ()

Okupantai neatsižvelgė į tai, kad „Patriot“ prieš tokius taikinius veikia iki 160 kilometrų atstumu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aviacijos ekspertas Valerijus Romanenko pakomentavo trijų rusų įsibrovėlių Su-34 sunaikinimą pietų kryptimi. Kartu jis pripažįsta, kad Ukrainos gynybos pajėgos naudojo oro gynybos sistemą „Patriot“. Tokią nuomonę ekspertas išsakė interviu „Radio NV“. Jis priminė, kad Rusijos lėktuvai pietų kryptimi kartais numesdavo iki šimto valdomų KAB bombų.

„Jie neatsižvelgė į tai, kad „Patriot“ aerodinaminiais tikslais [veikia] 160 kilometrų atstumu ir pateko į spąstus“, – aiškino pašnekovas.

Dabar pietų kryptimi bus saugiau, nes Rusijos ginkluotosios pajėgos atsižvelgs į galimą Amerikos oro gynybos sistemos buvimą.

Anksčiau Rusijos kariuomenė naudojo „konvejerio režimą“ ir numesdavo 100 bombų per dieną. Dabar kiekvienas žygis su KAB bus kruopščiai suplanuotas.

„Dabar jie tikrins, ar šalia yra „Patriot“, nes jis turi būdingą elektroninių signalų garsą“, – sakė ekspertas ir pridūrė, kad su KAB susijęs pavojus sumažės visoje fronto linijoje.

Pasirodė pirmasis sunaikintų Rusijos Su-34 vaizdo įrašas

Internete pasirodė ir pirmasis 140-ojo atskirojo žvalgų bataliono vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas didelio tikslumo JDAM bombų atskridimas į rusų okupantų pozicijas. Kartu bepiločių orlaivių kameros užfiksavo ir Rusijos Su-34, kurie greičiausiai skrido perimti bombų ir dėl to pateko į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ugnį.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(122)
(5)
(117)

Komentarai ()

Susijusios žymos: